SELF-PORTRAIT

 
Vad ser du framemot den här veckan? Helgens getaway, jag, Nicholas, min bror och Anna ska nämligen iväg till Tyskland! 

Vad ska du ta dig tid för? Bildmanus så att det är helt klart innan jag åker iväg samt att umgås lite mer med mina vänner, denna veckan blev himla livlös ändå.

Vad kommer du äta? Hälsosammare, veckan som gått har innehållit massvis med skräpmat! Haha, standard.

Vad kommer du lägga pengar på? Säkert alkohol, kom igen jag ska till Tyskland. Borde ta mig i kragen och köpa ett stativ i veckan, dessa självporträtt var inte lätta att ta utan en kan jag säga...

Vad kommer du klä dig i? Med tanke på att vädret beter sig helt schizofrent och insisterar med att det ska vara varmt får jag utnyttja situationen och bära lite klänningar!

Vad ska du göra i helgen? Jag ska åka till Tyskland som sagt! Meningen med denna resan var att lyssna på Blue October, men de flyttade fram sin spelning till nästa år istället... Så jag hoppas väl att vi utforskar staden, går på roliga aktiviteter, fotar och dricker öl!

Vad kommer du lyssna på? Känner för mycket Blue October trots allt och Frank Oceans senaste album med tanke på att den släpptes på Spotify igår(?). Annars har jag en lista med ny musik från detta året som jag lyssnar på dagligen. 

Vad önskar du dig i veckan? Extra mycket kärlek och gemenskap.
 
 
ABOUT MY LIFE | Nikon, Självporträtt, blogglista, nikon d750 | |
Upp