PHOTOSHOOT: ANNA

 
 
Nikon D750  | Sigma 24-70mm f/2,8 EX DG HSM
Modell: Anna
 
 
Istället för att sova min skönhetssömn inför morgondagens "tidiga" lektion sitter jag framför min dator och lär mig nya redigeringsmetoder så som att retuschera hår samt lär mig att använda mig av min nya ritplatta. Att jag inte köpt mig en sådan tidigare?? Med tanke på hur mycket jag tycker om att leka runt på Photoshop??? It's a gift from heaven!
 
Tidigare idag var jag och Anna ute på en liten fotorunda. Denna gången gick vi till ett område i närheten av oss och hittade till Oceanenbryggeriet. Det var en rätt cool byggnad som påminde mig lite om Oliver Twist, if you know what I mean? Blev nöjd med resultatet och känner att vi måste tillbaka dit och fota mera!!
 
Eftersom jag nyligen har bytt kamera har jag näst intill glömt bort att jag inte längre har ett extrabatteri i kameraväskan, vilket ledde till att mitt batteri nästan var urladdat.... Blev lite stressad eftersom jag trodde att kameran skulle dö vilken sekund som helst, men den klarade sig faktiskt. Anyhow, nästa gång du är ute och fotar kan du ju tänka på mig och göra en extrakoll och se att ditt batteri är tillräckligt laddat!
 
 
ABOUT PHOTOGRAPHY | 24-70mm, D750, Fotografi, Göteborg, Nikon, Photoshop, Porträtt | |
Upp