SNART STÅR VI DÄR TILLSAMMANS - SKRIKER AV LYCKA, SVÄVAR PÅ MOLN

Hello dear friends, kan lyckligt meddela att jag idag gick min sista skoldag av första året på Digitala Medier och jag är lyckligare än någonsin! Året har gått hur bra som helst och jag kunde inte vara mer nöjd. Dock har jag två tentor och en peer review kvar som jag sitter och skriver på, men på fredag, då jävlar är det FREEDOM.

Idag pitchade vi vår hemsida för vår kund, och de var nöjda och glada! Återstår att se vem de väljer. Tog senare tåget hem från ett kallt Trollhättan för att stiga ut i världens värmebölja i Göteborg, vad hände där?! Drog med mig Nicholas ut för att plugga ute i solen, det gick inte så bra... Så vi fick istället ta en fotopromenad för att senare gå tillbaka hem och fortsätta plugget där.

Imorgon ska jag på arbetsintervju(!!!!) och hoppas på att det går jättebra, såklart. Rätt nervös för att jag måste visa att jag är kamera-duktig. Men det ska nog lösa sig. DET ÄR BARA FYRA DAGAR KVAR TILL HÅKAN @ ULLEVI. Peppen is real, längtar längtar längtar efter att få starta dagen med mimosafrukost och dagsfest med fantastiska människor, häng i park och sedan dans, skutt, sång, och skrik till Håkans fina låtar. UNDERBART.

 

ABOUT MY LIFE | Färgrymder, Håkan Hellström, Nikon | | Kommentera |
Upp