B/W

Varning för tråkigaste bilderna i mitt blogglivs historia? Men vad gör det, bättre än inga alls... och jag har faktiskt lovat kompisar (*host* Martina *host*) att jag ska blogga! Jag satt och övade lite med fokusringen en kväll, gick rätt bra. Lättare med mycket skärpedjup än mindre insåg jag eftersom jag halvt om halvt är blind (I'm legally blind). Jag måste bli bättre på det nu när jag ska åka till London och vill göra en liten film till! (Blev klar med WOW-15 filmen idag, tjoho!)
 

Har på senaste tiden dränkt mig i arbete med filmredigering i skolan, att det skulle ta sån tid alltså. Så roligt, men otroligt tidskrävande och petigt. Vilket dock är nice men inte med den lilla tiden man hade på sig. Har under helgen haft påsklov och det har känts så otroligt skönt, har nämligen sovit till tolv varje dag. Waste kan man tycka, men jag har varit väldigt trött och förtjänat det. HAR OCKSÅ SETT BATMAN VS SUPERMAN, den va nice. Sjukt rörig, men nice. Hans Zimmers musik gjorde mycket, att jag ska få höra honom live nästa vecka är ju sjukt?! <3

Hur ser min vecka ut då? Idag har jag jobbat och imorgon ska jag planera London-resan med Velm(!!!!!!!!) På onsdag ska vi börja nya kurser med projektarbete inom webbdesign och en kurs om integritet och demokrati i digitala medier, kul? Återstår att se. Med kursstart kommer även firandet för "nu har halva vårterminen gått" och därför ska jag dricka öl och gå på quiz på kvällen. Till helgen kommer två av fyra (snart fem) systerbarn hem på besök och då ska jag vara barnsligare än någonsin och gå på bio (Zootopia), Universeum, fika och shoppa leksaker! I veckan ska jag också försöka fota lite! Mihi, ser ut som en fin vecka.

Kram på er!

ABOUT MY LIFE | | Kommentera |
Upp