ÄNGSGÅRD

 
 
Spenderade början av min vecka ute på landet hos Nicholas föräldrar. Anlände efter en slitsam dag på jobbet till en trevlig grillkväll med himla massa god mat. Passade på att gå ut och knäppa några bilder i den fina miljön samt att gå och klappa på dom söta fåren. När vi gick ut i hagen kom alla fåren springades mot oss... blev lite rädd för att baggarna skulle stånga sönder min kamera, men det gick bra! Det blev en hyfsat tidig kväll för att dagen efter ta båten till Danmark och utnyttja taxfreen och bara umgås!
 
I helgen har jag firat den peruanska nationaldagen med min familj och igår firade vi min brors flickvän Anna som fyller 25 år nästa vecka. Det har blivit sena nätter som slutat i sångskrik och dans vilket har betytt att jag knappt sovit... så jag sitter just nu på jobbet i gårdagens klänning och skulle allra helst vilja ligga ute och halvsova i solen.
 
Allt som allt får denna veckan toppbetyg! Vädret har varit på vår sida och veckans hödjpunkt måste ändå ha varit att jag efter fyra år återigen fick träffa min älskade farfar. 
 
 
ABOUT MY LIFE | Danmark, Ängsgård | | 4 kommentarer |
Upp