HERE COMES THE SUN

Våren har anlänt!!!!!! I flera dagar har det varit så himla fint väder med solen uppe på topp och jag bara älskar det!! Både idag och igår har jag njutit och varit lycklig, det är som att jag plötsligt vaknar till liv när solen kommer fram (tror dock att de flesta känner likadant).
 
Igår invigde jag uteservering med cava och god mat tillsammans med Anna och Vilma, vi satt där i x antal timmar och bara njöt. Alla skulle egentligen plugga men koncentrationen var någon annanstans. Istället gick vi och shoppade upp våra sista slantar för månaden, speciellt jag, så värt. Vågade mig på att köpa lite saker som verkligen är utanför min comfort zone, tack till mina kompanjoner för stödet, haha! Hela dagen var spontan och det kändes fantastiskt, no joke! Vi avslutade det hela med att dricka öl på andra lång, fler såna här dagar tack!
 

Idag kom mina föräldrar hem till mig och Nicholas för att äta frukost och umgås hela dagen. Var sjukt jobbigt att gå upp så tidigt för att fixa och dona men för mina föräldrar är det ändå okej. Jag och Nicholas (läs: Nicholas) fixade godaste frukosten och efter det gick vi en runda på stan där vi haffade åt oss lite böcker från bokrean. Vi hade också en liten photoshoot tillsammans innan vi åkte hem igen för att laga god peruansk mat. FYI: Det äger när ens föräldrar (och pojkvän) älskar att vara framför och bakom kameran precis som en själv, även om jag själv oftast föredrar att vara bakom. Fler bilder kommer senare när jag beslutar mig för att inte vara ego!

 

 

Nu ska jag nog försöka gå och lägga mig, typ. Hasta la vista muchachos.
 
 
ABOUT MY LIFE, ABOUT PHOTOGRAPHY | Göteborg, Nikon, Portrait, Porträtt | | Kommentera |
Upp