ANNA 22

För ett tag sen beslutade jag och Nicholas oss för att ställa till med fest för vår kära vän Anna och oj vad bra det blev! Älskar fan överraskningar, the look on their faces, priceless.

Jag och Nicholas startade lördagen med att köpa in fina ballonger och dylikt till Annas överreskningsfest! Dagen bjöd på fantastiskt väder och Göteborgs gator var livfullare än vanligt, vilken dag alltså.

Tidigast på plats var Adrian och Miguel. Var så kul att få träffa båda två, speciellt Adde som varit iväg i USA och som jag inte hunnit träffa sen nyår.

Då det egentligen inte blev mycket bilder under kvällen var det här den enda som jag fick på mig själv, thaha. Men när en fest inte har mycket bilder innebär det väl bra betyg?!

Erika och Nora var partyglada!
 
Här är Anna lycklig och glad, det var så jäkla kul när hon kom hem till oss och vi överraskade henne. Hon blev dock mer rädd då hon inte förväntade sig ett rum med massa människor då vi hade sagt till henne att vi bara skulle förfesta jag, hon och tre till.
 
Albin, faboulous as always.
 
Anna och hennes goa classmates var också med.
 
En del av folket som var på plats. Hela lägenheten var  senare på kvällen smockad med folk. 30 kvadratmeter till 25 personer är inte mycket kan jag säga, haha.
 
Älskar när vi har fest, det var på tiden då senaste festen var under halloween(?!). Det blev en otroligt nice kväll och dagen efter vaknade vi åtta stycken i vår lilla lägenhet. Förstår inte riktigt hur vi fick ihop det, vi so dock inte direkt som kungligheter (eller jo, vissa gjorde fan det!). Hoppas i alla fall att du hade en kul kväll, Anna! XOXO
 
 
ABOUT CELEBRATIONS | 22, Göteborg, Överraskningsfest | | Kommentera |
Upp