ÄNGSGÅRD

 
 
Spenderade början av min vecka ute på landet hos Nicholas föräldrar. Anlände efter en slitsam dag på jobbet till en trevlig grillkväll med himla massa god mat. Passade på att gå ut och knäppa några bilder i den fina miljön samt att gå och klappa på dom söta fåren. När vi gick ut i hagen kom alla fåren springades mot oss... blev lite rädd för att baggarna skulle stånga sönder min kamera, men det gick bra! Det blev en hyfsat tidig kväll för att dagen efter ta båten till Danmark och utnyttja taxfreen och bara umgås!
 
I helgen har jag firat den peruanska nationaldagen med min familj och igår firade vi min brors flickvän Anna som fyller 25 år nästa vecka. Det har blivit sena nätter som slutat i sångskrik och dans vilket har betytt att jag knappt sovit... så jag sitter just nu på jobbet i gårdagens klänning och skulle allra helst vilja ligga ute och halvsova i solen.
 
Allt som allt får denna veckan toppbetyg! Vädret har varit på vår sida och veckans hödjpunkt måste ändå ha varit att jag efter fyra år återigen fick träffa min älskade farfar. 
 
 
ABOUT MY LIFE | Danmark, Ängsgård | | 4 kommentarer |

SUNNY DREAMS

Det har äntligen börjat bli strandväder här i Sverige och igår begav jag mig till havet för ett kärt återseende med Angelina och Cecilia! Angelina har de senaste två åren varit nere i Australien och Cecilia har jag inte träffat på x antal månader, var så mysigt att få se dom igen och ta igen det senaste.
 
Saltholmen var knökat med folk som satt och grillade, solade och lyssnade på musik... sommar ändå, det gör livet så mycket bättre. Angelina badade och Cilla doppade i alla fall fötterna, jag vågade dock inte doppa mig eftersom det kändes alldeles för kallt. Tror jag egentligen behöver kristallblått hav (pga rädd när jag inte kan se botten) och ca 10 grader varmare vatten.. jag som ändå gillar att simma?! Such a shame.
 
 
ABOUT MY LIFE | Saltholmen | | 2 kommentarer |

I den stora staden

Äntligen får jag chansen till att blogga igen! Först och främst var jag iväg i fem dagar och hade inte riktigt tid till att blogga. För det andra var jag nämligen så klantig att jag råkade fälla omkull en skål med vatten på min dator... så jag har varit tvungen att ha den avstängd i flera dagar och har därför inte kunnat blogga. Som tur var så blev det ingen större skada eftersom den inte var öppen och vattnet hamnade i princip under datorn. Men ville inte riskera att den skulle gå sönder att jag tog det säkra före det osäkra.
 
Nåväl, för exakt en vecka sedan gick jag och Nicholas upp i gryningen för att ta tåget upp till Stockholm! Vi skulle bo i min systers lägenhet ute i Danderyd och fick därför tillgång till bil medan hon var borta. Så vi två bestämde oss för att åka runt och lära känna staden lite hamnade sist av allt nere vid Söder och ljuset var så fantastiskt fint av vi tog lite bilder.
 
Vi var i Stocholm till i tisdags och tog därefter tåget hem, lyckliga som bara den efter att fått gå på två av sommarens mest efterlängtade konserter; Coldplay och Rihanna! Mer om detta i ett senare inlägg. Ska nämligen fortsätta jobba nu. Kram på er!
 
 
ABOUT PHOTOGRAPHY, ABOUT TRIPS | Coldplay, Rihanna, Stockholm, Södermalm, fotografering, solljus | | 6 kommentarer |
Upp