HIMLEN BLEV FÄRGLÖS, OFÖRÄNDERLIGT GRÅ. MEN VISST FINNS DET STUNDER SOM SKINER.

Jag är tillbaka, säger jag varje gång. I vanlig ordning är det Anna som har fått mig på benen igen när det kommer till blogglivet. Vi får se hur det går denna gången, välkommen i alla fall.

 Jag vaknade tidigt i morse och var redo att bege mig till skolan när jag tittade ut och såg att Göteborg hade fått ett vitt tjockt täcke över sig, detta var lika med att trafiken var kaos. Väntade i fyrtio minuter på en spårvagn som aldrig kom, det var bara att gå hem igen. Blev så himla sugen på mysfrukost att jag tvingade upp Nicco så att vi kunde möta upp Anna som trots omständigheterna stod och väntade i hopp om att spårvagnen skulle dyka upp. Det blev frukostbuffé som också visade sig vara gratis, snacka om good karma.  

Senare gick vi hem till oss och Anna som bara skulle hämta sin kamera stannade istället ända till kvällen, haha. Vi fick sällskap av Albin och Vilma och avslutade mysdagen med tacos. Det var meningen att jag skulle plugga efter det, men det slutade med att jag somnade direkt efter att de gick hem. Produktivitet är tydligen min bästa egenskap.

 

 

ABOUT MY LIFE | |
Upp