HERE COMES THE SUN

Våren har anlänt!!!!!! I flera dagar har det varit så himla fint väder med solen uppe på topp och jag bara älskar det!! Både idag och igår har jag njutit och varit lycklig, det är som att jag plötsligt vaknar till liv när solen kommer fram (tror dock att de flesta känner likadant).
 
Igår invigde jag uteservering med cava och god mat tillsammans med Anna och Vilma, vi satt där i x antal timmar och bara njöt. Alla skulle egentligen plugga men koncentrationen var någon annanstans. Istället gick vi och shoppade upp våra sista slantar för månaden, speciellt jag, så värt. Vågade mig på att köpa lite saker som verkligen är utanför min comfort zone, tack till mina kompanjoner för stödet, haha! Hela dagen var spontan och det kändes fantastiskt, no joke! Vi avslutade det hela med att dricka öl på andra lång, fler såna här dagar tack!
 

Idag kom mina föräldrar hem till mig och Nicholas för att äta frukost och umgås hela dagen. Var sjukt jobbigt att gå upp så tidigt för att fixa och dona men för mina föräldrar är det ändå okej. Jag och Nicholas (läs: Nicholas) fixade godaste frukosten och efter det gick vi en runda på stan där vi haffade åt oss lite böcker från bokrean. Vi hade också en liten photoshoot tillsammans innan vi åkte hem igen för att laga god peruansk mat. FYI: Det äger när ens föräldrar (och pojkvän) älskar att vara framför och bakom kameran precis som en själv, även om jag själv oftast föredrar att vara bakom. Fler bilder kommer senare när jag beslutar mig för att inte vara ego!

 

 

Nu ska jag nog försöka gå och lägga mig, typ. Hasta la vista muchachos.
 
 
ABOUT MY LIFE, ABOUT PHOTOGRAPHY | Göteborg, Nikon, Portrait, Porträtt | | Kommentera |

50 MM f/1,8

Oh my, dagens bild går till min fina pojkvän Nicholas. Han är allt, jag vet seriöst inte vad jag skulle göra utan honom? Hihi. Tvingade honom att ställa sig framför kameran eftersom jag ville testa mitt nya objektiv. SUPEREXCITED. Blir så ledsen över att jag inte hunnit dra ut och fota men det ska jag försöka passa på att göra i helgen när jag ska åka upp till Stockholm. Jag ska hälsa på min syster som fyller 27 år idag! Geez, everybody getting old over here.
 
Igår var jag och Nicholas på bio, vi kollade på Deadpool and it was fucking awesome. Jag hade inte så höga förväntningar för av någon anledning kändes det inte som att Ryan Reynolds passade in i en sån karaktär? Men jag hade helt fel, han var helt rätt skådespelare för jobbet. Hela biosalongen satt och skrattade högt i princip hela filmen, love it.
 
I tisdags mötte jag upp min gamla mañana-kollega Anna. Vi drack öl och åt god mat, precis som man alltid gör när man besöker tapaspalatset. Vi hade mycket catching up att göra eftersom vi inte träffats på ungefär ett halvår? Det var riktigt nice, saknat henne!
 
Nu väntar jag på Alma och ska försöka göra klart en av våra deluppgifter i filmkursen, hoppas att det går vägen för ibland får jag panik när jag inte förstår vissa grejer på det programmet vi använder. Är så van vid ett annat program som för mig är så mycket enklare (Final Cut Pro X, om någon var intresserad), men det går ändå!
 
 
 
ABOUT MY LIFE, ABOUT PHOTOGRAPHY | Nikkor, Nikon, Portrait, Porträtt | | Kommentera |

SNAPSHOTS FROM LAST WEEK

Fick inte så mycket bloggat förra veckan, så jag tänkte att ni kunde få se några snapshots från min mobil.
Det var en vecka med en hel del roligt och mycket vårkänslor från den fina solen som valde att lysa upp Sverige, sen hände det något konstigt där i slutet av veckan att vi fick lite snö? Orka, ge upp snön!
 
Här står Anna inne i konserthuset. Veckan startade med henne och Seinabo Sey, det var en fin kväll.
 
Slappade mycket i min säng pga goda sovmorgonar, vissa som egentligen inte fanns men som jag unnade mig ändå.
 
Ingen kronologisk ordning i mina bilder, vet ni varför? För jag bestämmer själv!! Här är Vilma, jag och Anna när vi på fredagskvällen hade bestämt oss för att dricka öl på andra lång, inget ovanligt för oss.
 
Här har Albin tatt över min plats, haha. Nicholas var också med denna kvällen!
 
I skolan fick vi lära oss om ljussättning, vilket var väldigt roligt. Intressant vilka olika miljöer man kan få till med olika ljusriktningar, antal ljuskällor och lite filter.
 
Det här var min alla hjärtans-dag present från den allra bästa människan jag har i mitt liv.
 
Och det här var min alla hjärtans-dag present till Nicholas, haha så fult att vi båda på något konstigt vänster fick för oss att köpa klockor till varandra. Great minds think alike? I think so!
 
Som sagt sken solen fint vilket gjorde mig på ett himla bra humör! Inte bara solen fick mig på bra humör, jag var lycklig i princip hela veckan (bortsett från min bittra tisdag) då jag fick reda på att Beyoncé kommer till Sverige och att jag senare i veckan faktiskt fick tag på biljetter. LÄNGTAR SÅ.
 
Jag och Alma hade det roligt under lektionerna, här i ljussättningslektionen. Fatta roligt att vi har olika green screen-rum i vår skola? Älskar det.
 
Jag städade lägenheten också, storstädning alltså. Fick något sorts flipp denna veckan då jag inte bara städade hela hemmet utan att jag också städade hos min höggravida syster (stackarn som ej kan röra sig) plus att jag städade kontoret? 
 
Avslutar veckans summering med denna bilden. Mest för att jag tycker den är nice, tog den lite snabbt innan jag gick på tåget till Falkenberg. Nu ska jag nog försöka sova, toodles.
 
**Ni kanske inte riktigt bryr er. Men ni får ursäkta my lack of liknande redigering på bilderna, är helt enkelt för trött.**
 
 
ABOUT RECAPS | Beyonce, Göteborg, yonce | | Kommentera |
Upp