ANNA 22

För ett tag sen beslutade jag och Nicholas oss för att ställa till med fest för vår kära vän Anna och oj vad bra det blev! Älskar fan överraskningar, the look on their faces, priceless.

Jag och Nicholas startade lördagen med att köpa in fina ballonger och dylikt till Annas överreskningsfest! Dagen bjöd på fantastiskt väder och Göteborgs gator var livfullare än vanligt, vilken dag alltså.

Tidigast på plats var Adrian och Miguel. Var så kul att få träffa båda två, speciellt Adde som varit iväg i USA och som jag inte hunnit träffa sen nyår.

Då det egentligen inte blev mycket bilder under kvällen var det här den enda som jag fick på mig själv, thaha. Men när en fest inte har mycket bilder innebär det väl bra betyg?!

Erika och Nora var partyglada!
 
Här är Anna lycklig och glad, det var så jäkla kul när hon kom hem till oss och vi överraskade henne. Hon blev dock mer rädd då hon inte förväntade sig ett rum med massa människor då vi hade sagt till henne att vi bara skulle förfesta jag, hon och tre till.
 
Albin, faboulous as always.
 
Anna och hennes goa classmates var också med.
 
En del av folket som var på plats. Hela lägenheten var  senare på kvällen smockad med folk. 30 kvadratmeter till 25 personer är inte mycket kan jag säga, haha.
 
Älskar när vi har fest, det var på tiden då senaste festen var under halloween(?!). Det blev en otroligt nice kväll och dagen efter vaknade vi åtta stycken i vår lilla lägenhet. Förstår inte riktigt hur vi fick ihop det, vi so dock inte direkt som kungligheter (eller jo, vissa gjorde fan det!). Hoppas i alla fall att du hade en kul kväll, Anna! XOXO
 
 
ABOUT CELEBRATIONS | 22, Göteborg, Överraskningsfest | | Kommentera |

LONDON PT. I

 

Bjuder på några få blandade bilder från min och Vilmas resa till London. Vilken jäkla resa vi hade alltså, vi hann med att se och uppleva hur mycket som helst på bara några få dagar men tror ändå att nästa gång vi åker dit kommer upptäcka ännu fler saker pga storstäder you know. Under fem dagar gick vi runt från morgon till kväll, no joke, vi hade så ont i våra fötter att vi till slut var så härdade att vi inte kände av det (först när vi var tillbaka i Sverige märkte jag av hur ont jag ens hade). Vi hann med alla typiska turistställen, vi åt god mat på flera ställen, gick på flera olika museum, gick på marknader, gick på konsert, drack öl med tillhörande barrunda, fotade, shoppade, chillade, gick på bio, shoppade lite till och gick och gick och gick! Råder alla att gå istället för att åka buss eller tunnelbana om man vill upptäcka en stad på riktigt, det var så roligt och värt, man upptäcker så mycket saker man annars inte hade sett!

Även om jag hade både kameran och mobilen för att fota och filma så tycker jag att jag varken fotade eller filmade tillräckligt. Men kunde inte enbart tillägna mig till att fotografera, va tvungen att chilla och uppleva med egna ögon också. Fler bilder kommer senare!

 

 
ABOUT PHOTOGRAPHY, ABOUT TRIPS | #2016 highlights, London, Nikon | | Kommentera |
Upp